Confidențialitate

Prin completarea formularelor de înregistrare utilizatorul este de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a Editura Prisma, administratorul legal al sitului www.sanatateplus.ro, şi să primească mesaje cu privire la produse şi servicii, promoţii, concursuri sau orice alte acţiuni editoriale şi de marketing desfăşurate în viitor de către Editura Prisma şi de partenerii săi. După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are acces la contul creat şi este pe deplin responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra parolei de acces la contul şi serviciile www.sanatateplus.ro oferite sub condiţia accesului autentificat (logare). Editura Prisma nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru eventualele consecinţe apărute în cazul accesării neautorizate a contului de către terţe persoane.
La solicitarea utilizatorului trimisă de la pagina de contact, Editura Prisma se obligă conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal, să şteargă sau să transforme în date anonime şi să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului.
Editura Prisma nu poate fi făcută responsabilă de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor. Utilizatorii se obligă să nu împrumute parola proprie unui alt utilizator şi să nu utilizeze niciodată parola altui utilizator pentru a transmite mesaje. Editura Prisma îşi rezervă dreptul de a modifica şi completa aceste reguli ori de cât ori este necesar. Modificările vor fi făcute publice pe situl www.sanatateplus.ro intrând în vigoare din momentul afişării lor pe sit.